Αρχική Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών        Σε περίπτωση που το προϊόν σας παραδοθεί και διαπιστώσετε κάποια φθορά ή κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e–mail στο customers@memorybox.gr εντός 5 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ή καλέστε μας στο 210 700 6817 και ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.
        Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι κάθε προϊόν που παραλαμβάνετε πιστοποιείται από σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής μας.

        Στον χώρο των εκτυπώσεων υπάρχει πάντα μία μικρή πιθανότητα να υπάρχουν μικρής κλίμακας διαφορές σε διαφορετικές εκτυπώσεις υλικών αλλά περιορίζονται σε ελάχιστες διακυμάνσεις στην πιστότητα χρωμάτων και στην φωτεινότητα και αυτό οφείλεται κυρίως στις διαφορετικές υφές και συμπεριφορές που έχουν τα υλικά (πχ καμβάς , ξύλο , αλουμίνιο). Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα μελάνια εκτύπωσης  και τα ποιοτικότερα φωτογραφικά χαρτιά εκτύπωσης για να μπορούμε να εγγυηθούμε στους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
        Προσπαθούμε συνεχώς να ελαχιστοποιήσουμε την σχετική απόκλιση εκτύπωσης έτσι ώστε κάθε προϊόν που φθάνει στα χέρια σας να είναι αντάξιο των προσδοκιών σας.

        Τα προίόντα μας είναι μοναδικά και δημιουργούνται για εσάς ξεχωριστά με προσωποποίηση της δικής σας επιλογής. Για το λόγο αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής και εκ νέου μεταπώλησης.
        Το MEMORY BOX δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενο των φωτογραφιών και των κειμένων καθώς και στον τρόπο που αυτά τοποθετούνται επάνω στο layout που έχετε επιλέξει. Αυτό σημαίνει ότι είναι δική σας ευθύνη ο έλεγχος του προϊόντος σας πριν την παραγγελία. Για τον λόγο αυτό σας συνιστούμε να αξιολογείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες και πριν την τελική σας παραγγελία να κάνετε έλεγχο των κειμένων που έχετε συντάξει για την αποφυγή λαθών.

Newsletter

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και μάθε πρώτος για τις προσφορές μας και τα τελευταία προϊόντα μας!
ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210 700 6817

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.